DEAR ROMALEN , HAPPY RROMA INTERNATIONAL DAY TO ALL RROMA IN THE WORLD MANY YEAR TO CELEBRATE THIS DAYS AND GI FORWARD WITH NEW THINGS.

REGARDS

ROMALEN NEKO OVEL BAHTALO AMARO INTERNACIONALNO DIVE SA E ROMENGE ANDI LUMIJA THAJ TE DZA ANGLALE NEVE SUKARE BUKJA

DEVLESA

МОИ ДРАГИ РОМИ,НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ РОМСКИОТ ДЕН ЗА СИТЕ РОМИ ОД СВЕТОТ ,ОВОЈ ДЕН ДА СЕ ПРОСЛАВИ МНОГУ ГОДИНИ И ДА СЕ ИДЕ НАПРЕД СО НОВИ СЛУЧУВАЊА

ПОЗДРАВ