DEAR ROMALEN , HAPPY RROMA INTERNATIONAL DAY T
O ALL RROMA IN THE WORLD MANY YEAR TO CELEBRATE THIS DAYS AND GI FORWARD WITH NEW THINGS.

REGARDS

ROMALEN NEKO OVEL BAHTALO AMARO INTERNACIONALNO DIVE SA E ROMENGE ANDI LUMIJA THAJ TE DZA ANGLALE NEVE SUKARE BUKJA

DEVLESA

МОИ ДРАГИ РОМИ,НЕКА НИ Е ЧЕСТИТ РОМСКИОТ ДЕН ЗА СИТЕ РОМИ ОД СВЕТОТ ,ОВОЈ ДЕН ДА СЕ ПРОСЛАВИ МНОГУ ГОДИНИ И ДА СЕ ИДЕ НАПРЕД СО НОВИ СЛУЧУВАЊА

ПОЗДРАВ