АПЕЛ ЗА ПОМОШ

Почитувани соработници, партнери, колеги, пријатели


Ве информираме дека семејството Бајрамови од Делчево имаат итна потреба од финансиска помош.Станува збор за нивната ќерка 19 годишната Разија Бајрамова од Делчево која боледува од тешка болест РАК. Поради итната состојба во најскоро време треба да биде оперирана во Германија, за што им е потребна финансиска помош.Таткото на девојчето се обрати до нас и побара да му помогнеме. Ве замолуваме сите да се вклучиме во хуманитарната акција и да им помогнеме на семејството Бајрамови да ја спасат нивната ќерка Разија.


Секој кој што сака да помогне треба да уплати средства на следната трансакциска сметка во Комерцијална Банка – 300007094329388 на име Орхан Бајрамов.Телефон контакт од таткото на девојчето Орхан Бајрамов е 075 603 879. Веруваме дека нашата хуманост ќе му помогне на семејствто Бајрамови од Делчево.


Поздрав
Ромски Ресурсен Центар
Скопје